Termeni & Condiții

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile prezentate mai jos. Vă rugăm să le citiți cu atenție.

Informații despre produs Rectin este un supliment alimentar pe bază de plante, destinat ameliorării durerilor articulare. Informațiile prezentate pe acest site web nu înlocuiesc sfaturile medicale. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să utilizați Rectin,, în special dacă suferiți de afecțiuni medicale sau urmați un tratament medicamentos.

Utilizarea site-ului Conținutul acestui site, incluzând text, grafică, logo-uri și pictograme, este proprietatea companiei producătoare și este protejat de legile în vigoare. Utilizatorii au dreptul la o singură copie a conținutului pentru uz personal, necomercial.

Politica de confidențialitate Compania se angajează să protejeze confidențialitatea datelor utilizatorilor. Informațiile personale sunt utilizate exclusiv în scopul procesării și livrării comenzilor. Detaliile complete se găsesc în Politica de Confidențialitate.

Promoții și reduceri Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în limita stocului disponibil. Compania își rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe promoțiile fără notificare. Codurile de reducere nu sunt transmisibile și nu pot fi utilizate în combinație cu alte oferte.

Plasarea comenzilor Comenzile plasate pe acest site vor fi procesate și onorate în cel mai scurt timp. Produsele vor fi livrate la adresa furnizată, iar costurile de transport vor fi afișate în procesul de plasare a comenzii. Compania nu își asumă responsabilitatea pentru comenzile nelivrate din cauza unor informații de contact eronate.

Politica de retur Clienții se pot răzgândi în termen de 14 zile de la recepționarea comenzii. Procedura de retur este detaliată în Politica de Retur.

Garantarea satisfacției clienților Scopul companiei este satisfacția totală a clienților. Vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru orice problemă referitoare la produse sau comenzi. Echipa noastră vă va oferi tot suportul pentru rezolvarea pe cale amiabilă a situației.

Legea aplicabilă Acești Termeni și Condiții se supun legilor în vigoare din România. Orice potențial litigiu va fi soluționat de instanțele competente din România.

Contact Pentru orice întrebare referitoare la acești Termeni și Condiții sau la site în general, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de pe site.

Scroll to Top